Statistik för forwards i Björklöven

En liten genomgång av statistiken av Forwards i årets Björklöven

Allt omräknat till /60 per kategori. Dvs vad deras statistik blir per spelad 60 minuter.
Efter varje kategori finns det en rad för R. Det är deras rank mot resten av forwards i HockeyAllsvenskan. Sedan har vi bilden av i vilken “femma” spelaren hamnar. I vår liga har vi 14 lag där 12 forwards spelar. Så är du rankad topp 42 så är du rankad som en spelare som producerar/speltid en förstelinespelare osv.

Så t.ex. Fredric Andersson. 2,02 poäng per spelade 60 minuter. Med det blir han rankad 67:a och producerar då poäng som en spelare i andra linan. när det kommer till mål, 0,72 per spelade 60 minuter så är han en spelare i tredje linan, ass så ligger han 52:a och hamnar då i andra linan  osv osv osv . Över rank 168 rankas du som “reserv” alt “extra spelare”.

För att hamna på den här listan måste du spelat minst 60 minuter.

P/60 Poäng per 60 minuter spelade
G/60 Mål per 60 minuter spelade
A/60 Assist per 60 minuter spelade
S/60 Skott per 60 minuter spelade

This entry was posted in Björklöven, Statistik. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *