Kasperi Kapasen sopimuksesta löytyy selkeä heikkous – seuraavat neuvottelut alkavat pohjalta

Kasperi Kapanen sai solmittua jatkosopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa, vaikka häntä vietiin pitkään siirtohuhuissa ympäri NHL:ää. Suomalaishyökkääjä tienaa tulevaisuudessa kaudesta 3,2 miljoonaa dollaria, ja sopimus kattaa seuraavat kolme vuotta.

Kapanen on vielä kolmen vuoden päästä tuoreen sopimuksen päättymisen jälkeenkin rajoittettu vapaa-agentti. Torontolla on siis seuraavissakin sopimusneuvotteluissa yksinoikeus Kapaseen, eikä suomalaishyökkääjä pääse rahakkaammille vapaille markkinoille.

 

Kasperi Kapasen sopimuksesta löytyy selkeä heikkous – seuraavat neuvottelut alkavat pohjalta

More on the Toronto Maple Leafs – http://www.dagenshockey.se/toronto/

This entry was posted in dagens-hockey and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *