Spelschemat för HockeyAllsvenskan 19/20 som kalenderfil

Ser att jag börjat få träffar då folk söker efter kalenderfilerna till årets säsong. Iår har ju faktiskt HockeyAllsvenskan själva lagt ut kalenderfiler för varje lag. Men när jag snabbt tittar så hittar jag inte till den infon på något enkelt sätt. Så jag länkar väl ut det här istället då.

Ser att sidan är skapad i början av Juni så jag är väldigt osäker om eventuella matchändringar kommit med, dessutom har man bara lagt ut Panterns spelschema, inte Almtunas

Länk till HA’s sida

https://www.hockeyallsvenskan.se/artikel/r7u2ajw0h-1el1/spelschemat-for-sasongen-2019-2020

Lag för lag från HockeyAllsvenskan

» AIK
» Björklöven
» Karlskoga
» Karlskrona
» Kristianstad
» MODO
» Mora
» Södertälje
» Timrå
» Tingsryd
» Vita Hästen
» Västervik
» Västerås

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*