Tror de proklamerar för att sänka kontraktslängden

Hockeyslutspelet puttrar på i en bra takt med matcher varje dag. Det ogillar man ju inte direkt.

I matchserien BIK Karlskoga-Björklöven kvitterade Björklöven matchserien till 1-1 under tisdagen. Detta efter att Björklöven gjorde rycket, i form av tre mål på mindre än fem minuter, i den andra perioden.

Glädjande var att se både Johan Larsson och vådaskottskadade Carl Berglund tillbaka i laguppställningen för BIK Karlskoga som sedan tidigare har tunga namn på skadelistan. Under matchen utgick däremot målvakten Tim Juel skadad vilket innebär att skadelistan fortsatt inte är någon munter läsning.

"KLAR ÖVERVIKT FÖR LÖVEN"

Nu vänder matchserien upp till Umeå för dubbla matcher. Jag ser en klar övervikt till lövens favör som, tack vare konkurrensen i laget, till och med har möjligheten att ställa ytterst kompetenta spelare utanför laget. Den möjligheten kan man knappast påstå att Karlskoga har i dagsläget.

Ett tätt matchande, varannan dag, och ett Björklöven som förfogar över en väldigt bred trupp samtidigt som BIK dras med skadeproblem. Frågan är om BIK har kraften att lugga Björklöven på en match i Umeå?

I den andra semifinalen har Timrå programenligt tagit en 2-0-ledning över Västervik. Det har dock inte varit någon dans på rosor för seriesegrarna. I första mötet var man, segern till trots, mer eller mindre utspelade halva matc

Continue Reading » https://hockeysverige.se/2021/04/07/englund-tror-de-proklamerar-for-att-sanka-kontraktslangden

Get the latest Transfer news

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*